Hry a zábava: Theme Hospital v DOSBoxu - seknutí

Dobrý den. Hraji Theme Hospital s pomocí aplikace DOSBox. Celý měsíc mi to fungovalo v pořádku. Teď jsem v nějakém 12. levelu a v průběhu hry se mi to najednou zasekne, celé to zmrzne. Zkoušela jsem restartovat počítač, znovu nainstalovat DOSBox, znovu jsem si stáhla hru z vašich stránek. Zkoušela jsem i přenastavovat různé hodnoty v tom konfiguračním souboru (core, cputype, cycles...-moc tomu nerozumím, tak jsem něco zkoušela). Ale nic nepomohlo, pořád se to zasekává, někdy po 15 s, někdy po 1 minutě.
Zjistila jsem, že když si při spouštění hry "loadnu" nějakou mou uloženou hru v nižším levelu, tak to funguje, neseká se to.
Setkali jste se s tímto problémem? Můžete mi poradit prosím, co udělat, nastavit...?
Moc děkuji.

Monika 10.1.2014 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
dle Vašeho popisu to vypadá na problém v konkrétním levelu. Můžete level restartovat ještě před zaseknutím? Nebo se vrátit k předchozímu, dohrát jej a zkusit tak načíst jakoby novou instanci zmíněného 12. levelu? S takovýmto problémem jsme se zatím nesetkali, ale pravděpodobně se jedná o problém s OpenGL, který bohužel jen tak nevyřešíte.

Honza (administrátor) 13.1.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Reap Stack Fall Temple Jewels Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Race Monster Truck Real Flight Simulator Bubble Shooter Free 2
Nahoru