Internet a sítě: Žebříčky

Dobrý den. Už nějaký rok koukám na žebříčky "Nejstahovanější" a připadá mi, že postrádají význam. Všude figuruje dlouhodobě Minecraft, Skype atd., prakticky na všech serverech. Napadlo mě, kdybyste věnovali tento důležitý prostor na 1.stránce např. žebříčku nejlépe hodnocené dle uživatelů nebo prostě náhodnému výběru aplikací. Nebo nějaké zajímavější žebříčky. Takhle se člověk vlastně těžko dozvídá, co vše máte k dispozici. Že máte Minecraft a Skype, na to se nemusím roky dívat :-) Na nejlepší hry a aplikace jsem třeba já sám narazil jen díky náhodným nabídkám podobných serverů.

Zdeněk 11.10.2014 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
děkujeme za zajímavý podnět pro další vylepšení stránek.
Co se týče seznamů nebo upozornění na nové programy a hry - určitě věnujte svoji pozornost pravidelně aktualizovanému okénku Tipy na hlavní stránce - najdete tam zajímavé hry, aplikace a některé programy. Stejně tak je možné se u konkrétního programu nebo hry podívat na seznam podobných a vyzkoušet tak něco nového a zajímavého.

Honza (administrátor) 13.10.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Adam and Eve: Cut The Ropes Jelly Shift Race Monster Truck Stairs Ketchapp Game Drop Maze Real Flight Simulator Watermelon Shooter Crowd City 2 Slope Racing
Nahoru