Internet a sítě: Sieťová karta

Ahojte, minulý týždeň mi prestal ísť router prestal fungovať počas búrky, myslím si resp. som istý , že je to zapríčinené pokazenou sieťovou kartou. Chcel by som sa spýtať akú sieťovú kartu by som si mal kúpiť aby bola lepšia, výkonejšia? ( videl som aj sieťovú kartu do zástrčky - je lepšia ? ) Teraz mám Sweex LC001 prípadne ak máte iné riešenia prosím napíšte mi ich ! Ďakujem :)

Tf1 23.6.2015 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
v prvé řadě je dobré se ujistit, které zařízení se doopravdy pokazilo. Nejprve totiž píšete o routeru a následně o síťové kartě. Pokud by byl problém v routeru (jednoduše lze ověřit například připojením jiného zařízení), pak je potřeba vyměnit ten a nikoli síťovou kartu. Toto pravidlo samozřejmě platí i opačně.
K síťové kartě - v současné době existuje velké množství původně interních komponent, které je možné napojit externě pomocí USB a síťová karta je jednou z nich. Pokud byste se bál zpomalení, tak ani USB 2.0 nebude limitovat prakticky žádné z běžných internetových připojení v ČR (100 Mbps by měl bez problémů zvládnout).

Honza (administrátor) 24.6.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Reap Stack Fall Temple Jewels Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Race Monster Truck Real Flight Simulator Bubble Shooter Free 2
Nahoru