Internet a sítě: Skype odinstalace, přeinstalování

Dobrý den, mám na PC nainstalovaný Skype. Včera, když jsem se chtěla přihlásit pod jiným uživatelským jménem,tak skype nahlásil: Omlouváme se,bohužel se nám nepodařilo připojit. Problém stále trvá, i když jsem skype odinstalovala a znovu nainstalovala, restartovala PC. Internet funguje. Děkuji za odpověď.

Hana Hrozková 27.1.2016 Odpovědi: (14) Odpovědět

Dobrý den,
odinstalujte Skype kompletně. Postup je následující. Přes Ovládací panely jděte do menu Programy a funkce. Odinstalujte Skype. Následně stiskněte kombinaci kláves Windows + R a zadejte %appdata% a potvrďte Enterem. Složku Skype přejmenujte na OldSkype (systém ji nenajde a Vám zůstane záloha konverzací apod.). Restartujte PC a nainstalujte nejnovější verzi Skype.

Honza (administrátor) 27.1.2016

Mohli byste mi poradit s problémem, který mi nastal po dlouhodobém bezproblémovém užívání Skypu. Samovolně jsem byl odhlášen z účtu a okno pro přihlášení hlásí" Musí být povoleny soubory cookies, váš prohlížeč tyto soubory blokuje"
To není pravda, několikrát jsem toto nastavení v prohlížeči Google Chrome zkontroloval, cookies jsem povolil dokonce i pro třetí strany. Opakovaně tvrdí svoje i když se přihlašuji přes Facebook. Děkuji za radu!

Urbaczka 27.8.2017

Dobrý den, již třetí den jsem v PC jako nepřihlášená na skype, nevím jestli mě ostatní vidí (protože na svém profilu jsem zelená přihlášená), ale já nikoho nevidím, když se přihlásí. Na liště mám skypové okno vpravo dole a to je už třetí den nezabarvené, do pondělka bylo modré. Mezí sebou se dovoláme, ale musíme si předtím zavolat nebo napsat sms. Nevím jak to mám zprovoznit, PC jsem restartovala a nic. Prosím napsat na meil: viskova.jaroslava@seznam.cz
Děkuji a pěkný den.

Jarka 7.6.2018

Mám stejný problém. Nikoho nevidím přihlášeného a vím od ostatních, že oni nevidí mě. Musíme si předem zavolat na mobil, abychom si mohli zavolat na Skype. Máte to se Skype 8 taklé tak? 
 

Chroustig 21.7.2018

Skype byl již jednou nainstalován, ale nebyl ´používán, potřebuje nainstalovat. M,Flodrová

m.flodrova 16.9.2018

nejde mi skype zapomela sem heslo

anna samkova 7.2.2019

Dobrý den
Mám problém se přihlásit na skyp .Používala jsem ho každý den .Tak jsem to skusila znova nainstalovat ale nejde to.Tak jsem se spojila přes Chat kde sjem teda 12.2 2019 zaplatila 600kc a do dnes jsem nedostala jak mám pokračovat .S pozdravem Hana Hořejšová .

Hana Hořejšová 25.2.2019

5dni mi nejde spustit skype - pise ze je nekompatibilny s windows, pritom v minulosti nebol ziaden problem, nevie odstranit chybu, skusal som preinstalovat, obnovit, no nic sa nedeje...

Jozef 23.12.2019

obnovit Skype

frantisek.stipsky 3.1.2020

Mam nove heslo do modreho okienka napisem nazov uctu a heslo.Len sa to nekonecne nataca.Dakujem.

padrojaro@gmail.com 18.8.2020
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Drop Maze Stairs Ketchapp Game Stack Fall Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Stunts Track Race Monster Truck Jelly Shift Reap
Nahoru