Internet a sítě: Velký problém s Google vyhledáváním

Dobrý den,

stal se mi problém, a to ten, že v anonymním režimu prohlížečů Mozilla Firexox a Chrome po mě Google vyžaduje opsat bezpečnostní kód a zobrazuje se mi tento text:


"Informace o této stránce

Naše systémy zjistily, že vaše počítačová síť je zdrojem neobvyklého provozu. Účelem této stránky je zkontrolovat, zda požadavky odesíláte skutečně vy, a ne robot. Důvod:

Tato stránka se zobrazí, pokud Google automaticky zjistí, že z vaší počítačové sítě přicházejí požadavky, které se zdají být v rozporu se Smluvními podmínkami. Blokování ukončíme krátce poté, co tento provoz ustane. Chcete-li mezitím nadále používat naše služby, vyplňte výše uvedený test CAPTCHA.

Tento nežádoucí provoz může způsobovat škodlivý software, plugin prohlížeče nebo skript určený k automatickému odesílání požadavků. Pokud používáte sdílené síťové připojení, požádejte o pomoc administrátora – příčinou může být jiný počítač se stejnou adresou IP. Další informace

Někdy se může test CAPTCHA zobrazit v případě, že požadavky odesíláte velmi rychle nebo používáte některé výrazy charakteristické pro roboty."


Pod tímto textem je ještě má IP adresa, čas a nějaká adresa URL.
Doteď se mi nic takového ještě nestalo, na počítači jsem nedělala a nevyhledávala nic špatného, aby se mi tam toto objevovalo. Nechápu, z jakého důvodu musím kód opisovat a jaký problém to značí.

Prosím tedy o radu, jak toto řešit.
Děkuji za odpověď.

Kiwi 12.2.2017 Odpovědi: (0) Odpovědět
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Adam and Eve: Cut The Ropes Jelly Shift Race Monster Truck Stairs Ketchapp Game Drop Maze Real Flight Simulator Watermelon Shooter Crowd City 2 Slope Racing
Nahoru