Internet a sítě: Jak vypnu adblock?

Ahoj, máme v počítači daný adblock, ale chtěla bych ho vypnout, protože se mi pak neukládají výsledky her na skóre. Jak to udělám? Díky :)

Domča 30.7.2013 Odpovědi: (53) Odpovědět

Dobrý den Patriku,
AdBlock v rámci Google Chrome spustíte buď přes tlačítko vlevo od adresního řádku (při dočasném vypnutí), nebo se podívejte přímo do rozšíření prohlížeče: klikněte na tři vodorovné čáry v levém horním rohu - Nástroje - Rozšíření - a ze seznamu vyberte AdBlock a aktivujte jej nebo znovu nainstalujte.

Honza (administrátor) 11.6.2014

No jenom že, můj problém spočívá v tom, že mě jej Chrome sám vypnul s tím,že je to škodlivé a nemá to nic společného s Chromem. A když najedu do Nástroje - Rozšíření a najedu na AdBlock tak je tam rámeček na zaškrknutí. Jenom že fajfku tam nedám,páč je to celé šedé a jediné co mohu udělat,je že mohu AdBlock odstranit. Dá se to nějak obejít a znovu zapnout? Já používám jako antivirus Avast, ale zde jsem nic k AdBlocku nenašel. :/ Toto mě vyhodí, když dám zjistit podrobnější informace ohledně celého problému ( https://support.google.com/chrome/answer/2811969?p=ui_remove_non_cws_extensions&rd=1&hl=cs )

Patrik 11.6.2014

Nebo jináč, když nebudu řešit AdBlock od Avastu a nacpu tam AdBlock od Chromu, který tedy stáhnu z jejich internetového obchodu,tak se to nijak lišit nebude a ani další problémy by být nemuseli že ??

Patrik 11.6.2014

mam dotaz jak to zapnu znovu na Chromu ?

xxx 30.6.2014

stejnej dotaz jako vanesa :)
zdejsi admin je asi docela ignorant :D
apropo ta tvoje ikonka je sice krasna ale at tam clovek klika kam klika tam moznost vypnout tam neni ;)

... 24.7.2014

Děkuju moc za užitečný návod, tento otravný program nešel odstranit běžou odinstalací a strašně mě štval... Děkuju!

Cat 14.10.2014

Jak ho vypnu u Exploreru?

Petra 3.11.2014

Dobrý den,
jelikož se jedná o addon, je potřeba přejít do záložky Nástroje - Spravovat rozšíření - označit Adblock - zvolit Disable (vypnout).

Honza (administrátor) 4.11.2014

Hledala jsem to u chromu, šla do rozšíření a nikde tam nemám adblock, a pořád to nemám odblokované. Co s tím mám dělat, nevím si rady. Děkuji

Market 3.2.2015

Needaří se mi ho deaktivovat Adblock

Ivana 5.4.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru