Internet a sítě: Nefunkční Nová karta

Dobrý den. Vím, že se přesně tento problém již řešil, ale neobjevilo se tam žádné řešení.

Od včerejška mi místo stránky Nová karta v prohlížeči Google Chrome (New Tab) vyskočí Google.cz

Všimla jsem si, že to nejprve tu stránku přesměruje, ale proč to tak je, to nevím.

Tři čárky vpravo zvládám a Nastavení, Nástroje a všelicos jsem projížděla několikrát, ale Nová karta je zaškrtnutá všude a pokaždé se místo ní objeví pan Google.

Co mám dělat, když tedy pomineme rozkopání počítače?

Děkuju

Johana Lopourová 22.2.2014 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
v prvé řadě doporučuji projet PC antivirem a antispywarem. Hodí se vyčistit jej i pomocí programu CCleaner: http://mujsoubor.cz/cache-a-cookies/ccleaner. Dále se podívejte do nastavení Google Chrome a odinstalujte všechny doplňky, které nepoužíváte (ideálně úplně všechny). Následně restartujte PC a aktualizujte Chrome. Zkontrolujte, zda se doplňky opět neobjevili v Chrome a nyní vyzkoušejte Novou kartu - změnilo se něco?
Ještě k ujasnění problému - když stisknete tlačítko vpravo od Karet nebo kombinaci Ctrl + T, tak se přímo dostanete na Google.cz? V rámci nejaktuálnější verze Google Chrome 33 totiž právě Google změnil chování nové karty - nyní se uživateli zobrazí Google vyhledávací řádek společně s tlačítky pro přímou návštěvu nejoblíbenějších stránek. Pokud chcete tuto možnost změnit, můžete tak učinit pomocí instalace některého z doplňků v rámci Chrome Web Store nebo pomocí programu NewTab-Redirect.

Honza (administrátor) 24.2.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru