Komunikace: Outlook 2003 - Zmizí část odesílaného mailu

Dobrý den,
prosím Vás, začalo se mi z ničeho nic stávat, že odešlu email a posléze zjistím, že z něj po odeslání část zmizela. Stalo se u více emailových adres.
Díky za pomoc Honza I.

Honza I. 16.12.2013 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
tento problém je poměrně známý a i sama společnost Microsoft uvedla, že o něm ví, ale není schopna jej opravit.
Nejprve se zeptám - zmizí pouze část textu? Máte Outlook 2003? Máte instalovány všechny aktualizace? Jste na daném PC administrátorem, resp. pracujete v admin účtu?
Řešením některých podobných problémů je práce pod administrátorem a přístup k fontům v rámci systému (problém se zobrazením a přístupem k Book Antiquia písmu). Další možností je vyzkoušet vypnut autosave (ovšem pozor na nutnost ručního ukládání emailů).

Honza (administrátor) 17.12.2013

Dobrý den, nemáte nějaké odkazy na tento problém? Třeba od MS. Mne se nedaří nikde nic najít, navíc se mi to chová na několika PC a různém nastavení úplně jinak. U některých jsem změnou nastavení opravil a u některých nezabírá nic. Mám kombinaci W7 Outlook 2003 a rostou mi z těch ztrát textu vlasy. Díky

libor 15.5.2014

Dobrý den,

setkal jsem se se stejným problémem. Chtěl bych Vás požádat o radu, jak se problému zbavit.
předem díky za každý nápad

Jirka 13.6.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Puzzle Love Bubble Shooter Free 2 Stairs Ketchapp Game Jelly Shift Drop Maze Parkour Climb and Jump Stack Fall Survivor In Rainbow Monster
Nahoru