league-of-legends: Neprihlási ma do Lol

keď spustím Lol normálne mi nahodí všetky aktualizácie a spustí login menu a ptm keď zadám údaje aj keď sú nesprávne alebo príliš krátke tak mi vyhodí prvú tabuľku že '' did not recieve a response from the server ; retrying ( attempt 1 / 2 / 3 ) a ptm okienko s tromi linkmi a ani na jednom nič nezistím ( všetky linky sú orientované na Lol support )

Dare4 26.10.2013 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
řešení je poněkud nezvyklé a kostrbaté, ale pomohlo již mnoha lidem. Celý problém je řešen přes Internet Explorer. Některým pomohlo jej jednoduše spustit před spuštěním LoL klienta (jako administrátor), někteří jej museli nastavit jako hlavní prohlížeč nebo přímo v IE zvolit resetování nastavení do původního "továrního". Jiným pak pomohla instalace aktuální verze Adobe Flash + Javy.

Honza (administrátor) 28.10.2013

I mam stený problém který nastal když sem hrál a najednou se vypla elektřina a musel sem spustit opravu systému. IE nepomahá (vsechny způsoby sem zkoušel) ani FW a AVG to neni ted zkusim ten Adobe a uvidim

IHaveAProblem 20.1.2014

Dobry den, stejny problem jako Dare4. vyřešen radou - Prohlížěč Internet Explorer ma na hru vliv. nesmí pracovat v režimu offline a pod.

fugaz 15.9.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru