microsoft-office-2010: Ztracený product key

Dobrý den, koupila jsem si online product key na jistém serveru přišla mi fakturace na produkt a v něm odkaz na stažení souboru a pak také na stránku, kde byl produkt key, ale tento odkaz byl funkční jen 14 dní. Stalo se mi, bohužel, že jsem zánam o klíči ztratila. Nevíte, jaká platí licence v tomto rámci od MS a jestli mají povinnost mi jej znovu zaslat? Děkuji za odpověď

Alexandra 7.1.2013 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den, doporučil bych napsat na server, na kterém jste si Office zakoupila, případně se obrátit na české zastoupení společnosti Microsoft.

Martin 8.1.2013

Zakoupil jsem v Alze notebook Lenovo v roce 2013. Nechal jsem si nainstalovat Windows 8. Z určitých důvodů jsem provedl novou instalaci, ale Microsoft Office po mně chce product key, který už bohužel neznám. Je možné ho nějak získat? Dík.

Bezděk 19.11.2015

Dobrý den,
pokud máte Officy smazané, tak se obávám, že je již pozdě - do budoucna si tak pamatujte, že existují programy, které jsou schopny licenční čísla vytáhnout softwarovou cestou.

Honza (administrátor) 20.11.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Temple Jewels Drop Maze Crowd City 2 Adam and Eve: Cut The Ropes Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Stunts Track Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall
Nahoru