minecraft: Nelze se připojit

Zdravím, když si přidám jakýkoliv server tak mně to ukazuje že je offline ale přitom je online a hraji na něm lidi . Zkoušel jsem to na jiném počítači a tam to šlo . MineCraft mám koupený ,verze hry je v pohodě . Už jsem aj zkosel přeinstallovat Minecraft aj updatovat javu ale stále nic . Dokonce jsem aj vypnul antivir nebo jsem aj vypnul Firewall ale furt nic a tak mně už nic nenapadá :((((( prosím pomozte mně někdo .

Dendy 29.4.2014 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
je důležité mít vypnutý jak systémový, tak případně antivirový firewall současně.

Honza (administrátor) 30.4.2014

Sak to jsem mel a nic :(

Dendy 30.4.2014

Dobrý den,
pro jistotu se na to tedy podíváme úplně od začátku. Zkontrolujte, že jste přihlášen v účtu s originální hrou. Přeinstalujte jak Javu: http://mujsoubor.cz/ostatni-utility/java-runtime-environment (pozor na správnou volbu 32 nebo 64-bit verze. Starší verze můžete odebrat pomocí programu JavaRa: http://mujsoubor.cz/systemove-nastroje/javara). Následně přeinstalujte ovladače grafické karty. Restartujte PC, vypněte oba firewally, zkontrolujte verzi MC a zkuste se přihlásit na kompatibilní verzi MC serveru.

Honza (administrátor) 1.5.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru