minecraft: Jak vytvořit portál do pekla - Netheru?

Ahoj jmenuji se Lucka a chtěla by jsem se zeptat jak bych mohla vytvořit portál do pekla už jsem zkoušela ale zapoměla jsem nevím jak se dělají

lucka Pravcová 4.5.2014 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den,
tzv. Nether portál vytvoříte pomocí minimálně 10 bloků Obsidiánu. Ten musíte poskládat do tvaru obdélníkového okna a zapálit pomocí křesadla (obrázek a popis najdete v tomto článku: http://mujsoubor.cz/magazin/minecraft-navod-speciality-a-vychytavky)

Honza (administrátor) 5.5.2014

čau portál do nedheru musíš mít alespon 10 bloků opsidiantu,do endu se virobý ze 12 ender blokůa ty dáš na zem čverec(klasický čverec bez rohů)a naněj dáš ender oka a jeto hotovo.

zdena 5.5.2014

zduř borci , je možné , že když chci znova do Endu i po zabití draka , tak mi to nejde ?? . Čím to je , že po zabití draka už tam nemůžu ?? PS : k čemu je dračí vejce z Endu ?? Můžu si nějak vychovat toho draka ??

lečo 7.8.2014

Dobrý den,
co se týče Dragon Egg, zatím nemá vajíčko žádný význam. Ovšem Mojang team pracuje s návrhem Ultimátního Plánu, jakési mise, která by se díky vajíčku otevřela. Vše je ale zatím v rovině čistě teoretické.
Po zabití Ender Draka je možné se do Endu opět vrátit, ale ten již bude bez zmíněného draka.

Honza (administrátor) 8.8.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Jelly Shift Bubble Shooter Free 2 Watermelon Shooter Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stunts Track Slope Racing Stairs Ketchapp Game
Nahoru