minecraft: Jak koupit minecraft?

Ahoj kupoval jsem originální minecraft a když jsem tam zadal potřebné udaje( kreditka....) pořád mi to psalo OBJEDNÁVCE a tak asi 3h tak jsem to vypnul nevím proč mi to nejde koupit prosím poraďte :-)

Petr Novák 16.1.2016 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den,
pro zakoupení Minecraftu není možné použít všechny platební/kreditní karty. Kupříkladu debetní karty podporované nejsou, stejně jako speciální předplacené karty.
Pokud problémy stále přetrvávají, doporučuji hru koupit skrze PayPal účet - ten je stoprocentně funkční a podporován: https://www.paypal.com/cz/webapps/mpp/home Založení účtu je zdarma - pouze při placení je odečten poplatek za provedení transakce. Jedná se však o univerzální a bezpečnou službu.

Honza (administrátor) 18.1.2016

Dobrý Den,
rád bych se zeptal lze minecraft koupit přes payeer?
 

Tomáš 14.4.2018

Ahoj, když jdu na stránky Minecraftu a kliknu na koupit tak mi to vyhodí error 404 nevíte co s tím?

matej_heiler 20.1.2021

Dobrý deň, je veľké množstvo stránok, kde sa dá Minecraft kúpiť. Chyba 404 môže byť dočasná, pravdepodobne to vývojári do pár hodín/dní spravia, takže sa nemusíte obávať. Vyskúšajte si Minecraft kúpiť napríklad na tomto odkaze: https://www.minecraft.net/en-us/store/minecraft-windows10

Michal (administrátor) 21.1.2021
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Temple Jewels Drop Maze Crowd City 2 Adam and Eve: Cut The Ropes Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Stunts Track Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall
Nahoru