minecraft: Návod na přesun světů v Minecraft PE v mobilu

Dobrý den,

mám takový problém. Synovi jsme koupili nový mobil a teď bychom chtěli migrovat data ze starého do nového mobilu. Na novém mobilním telefonu je ale jiný uživatelský účet, než na tom starém. A nechci znovu platit peníze za hru (cca 200,-). A také by chtěl syn zachránit světy, které vytvořil na starém mobilu a přetáhnout je do nového. Pokud někdo víte, co s tím, prosím poraďte, nevím si s tím rady.

Děkuji

s pozdravem Petr

Petr 26.12.2016 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
pokud nechcete kupovat aplikaci znova, je třeba se přihlásit pod stejným Google účtem/Apple ID. Co se týče přesunu světů, tam to bude náročnější. Musíte nainstalovat nějaký prohlížeč souborů (např. ES File Explorer File Manager: https://mujsoubor.cz/mobilni-nastroje/es-file-explorer-file-manager-mobilni). Přesunout se do složky /games/com.mojang/minecraftWorlds a veškeré podsložky zkopírovat a dostat do stejného umístění na novém zařízení (každá ze zmíněných podsložek představuje jeden svět). Soubory lze stáhnout do PC, připojit druhé zařízení a z PC je dostat právě do něj.

Honza (administrátor) 2.1.2017

nevim jak dat starsi minecraft verzi

milan peterka 11.1.2020

Já navíc řeším to, že v mobilu světy Minecraftu jsou, ale v tomto ani žádném jiném umístění nic není. Ty složky jsou prázdné a nejsou v nich ani neviditelné soubory. Přitom tam je na Minecraft PE asi 28 světů. (Nikd ena net se to taky neukládá jsou dostupné off-line). Nechápu.

Robert 24.8.2020
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Parkour Climb and Jump Mummy Hunter Stack Fall Reap Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2 Jelly Shift Adam and Eve: Cut The Ropes Crowd City 2
Nahoru