minecraft: Error - bad video card drivers

ahoj, nainstaluju javu a minecraft a objeví se tam bila stranka a nevim co s tim. Pujde to nekdy ??

Vera 12.2.2013 Odpovědi: (24) Odpovědět

Dobrý den,
pokud se Vám zobrazila tato hláška, je opravdu zapotřebí aktualizovat ovladače grafické karty (nic nedejte na to, že Vám operační systém píše, že máte vše aktuální). Napište prosím do odpovědi typ grafické karty i operačního systému.

Honza (administrátor) 17.7.2014

dobry den mam stejny peoblem error bad video card drivers a nevím co mám udělat stahoval jsem nove silne nenjověši verze ovladči ke graficke kartě a žadny zních za ovladač mi nejde

Robin 6.11.2015

Dobrý den,
problém bude skutečně pouze a jen v ovladačích. Jakou máte grafickou kartu? Zjistit to můžete zde: http://mujsoubor.cz/magazin/jak-zjistit-grafickou-kartu-v-pocitaci-a-nainstalovat-ovladace na konci článku pak máte i odkazy pro stažení ovladačů pro nejpoužívanější značky.

Honza (administrátor) 6.11.2015

Hele, potřebuji taky trochu pomoct. Vše jsem upgradenul ale pořád nic..... Doufám že na grafiku Radeon X300/X550/X1050 Series se vyrabí nějaké ovladače, popřípadě prosím odkaz a co s javou nevím jstli s jajou 8 bude fungovat. A co jsem ještě popřípadě vynechal k upgrade?? Díky předem.

McPlayer 16.11.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Parkour Climb and Jump Mummy Hunter Stack Fall Reap Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2 Jelly Shift Adam and Eve: Cut The Ropes Crowd City 2
Nahoru