minecraft: nevim

ja sem si tady naistalovala minecraft,ale když se mi objevilo menu a je tam napsane heslo a jmeno tak nevim co tam mam napsat.pomozte pls

kralik 4.6.2013 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den,
jednoduše klikněte na Login, tam se vám vypíše, že jste nezadala správné údaje, ale zpřístupní se vám volba offline hry. Abyste ji mohla použít, nejprve jednou musíte spustit internetové demo, které vám do počítače stáhne nepostradatelné soubory. To najdete na oficiální stránce Minecraftu na: https://minecraft.net/demo (musíte se zaregistrovat)
Shrnutí:

1) https://minecraft.net/demo zde se zaregistrujte a jednou spusťte demo v internetovém prohlížeči (když to uděláte, uvidíte, jak se vám před spuštěním stahují soubory do PC a to je žádoucí)
2) otevřete program stažený od nás
3) klikněte na Login
4) klikněte na Play Offline a hra se spustí

Jakub (administrátor) 5.6.2013

ale me se tam nepristupnila volba offline hry me to tam napsalo not downloaded

kralik 7.6.2013

Je to vubec zdarma ??? ten login...

LOLO 8.6.2013

Kralik ma pravdu, mam tam to same...

LOLO 8.6.2013

A opravdu jste udělali vše z mého návodu? Zaregistrovali se na stránkách minecraft.net a spustili si tam alespoň jednou demoverzi přes internet a počkali, až se všechny soubory nahrají do PC?

Jakub (administrátor) 10.6.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru