minecraft: Úprava Minecraft skinu

Dobrý den, rád bych se zeptal, jak si mám upravit svůj skin. Mám originální Minecraft účet, mám na něj svůj vlastní skin, který jsem si poctivě vyrobil. Teď ho chci pouze upravit, ale nikde skin nemůžu najiít, zkoušel jsem to na té stránce, ze kterého je http://www.minecraftskins.net/ i z minecraft.net. Díky za radu :).

Zbyněk 30.8.2013 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
postup je poněkud delší, ale pokud budete postupně vykonávat přesně popsané kroky, svůj skin získáte.
Nejprve se ujistěte, zda máte nainstalován program WinRAR: http://mujsoubor.cz/komprimace/winrar nebo 7-zip: http://mujsoubor.cz/komprimace/7-zip Nyní stiskněte kombinaci kláves Win + R a do textového pole napište %appdata%\.minecraft\bin a stiskněte Enter. Dostanete se do profilové složky Minecraftu. Zde najděte soubor minecraft.jar. Pro jistotu si jej zazálohuje zkopírováním do jiné složky nebo třeba na flashku. Nyní na soubor klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte Otevřít v programu a vyberte buď WinRAR nebo 7-Zip. V programu otevřete složku mob a v ní najděte soubor char.png. Ten Extrahujte (označte jej a klikněte na Extract To a vyberte umístění, kam chcete soubor uložit - např. Plocha). Pak stačí vše zavřít a na Ploše budete mít uložen Váš skin char.png

Honza (administrátor) 30.8.2013

Bohužel je toto skin Steve, problém asi je, že můj skin funguje pouze tehdy, když jsem online, tedy je uložený někde na minecraft.net.

Zbyněk 31.8.2013

Dobrý den,
skin je sice nahráván online, ale měl by se při přihlášení klasicky stáhnout do PC. Pokud skutečně není ve zmíněné složce, pak se obávám, že z Minecraft.net jej nezískáte.

Honza (administrátor) 2.9.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stairs Ketchapp Game Drop Maze Stack Fall Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Jelly Shift Slope Racing Survivor In Rainbow Monster Crowd City 2
Nahoru