Aplikace pro mobilní telefony a tablety: Přehrávání filmů v tabletu s Androidem

Používám Video Player for Android a nejde spustit film klepnutím na jeho název ve složce průzkumníka. Objeví se: Formát souboru není podporován. Musím ho spouštět z průzkumníka Video Playeru. Dá se nějak nastavit, aby se film spouštěl Video Playerem podle koncovky (třeba VOB), jako to jde třeba ve Windows?

Karel P 5.12.2014 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
zmíněná hláška je zajímavá. Jinak nastavení spouštění souborů v určitém programu je samozřejmě možné. Ovšem klasicky se tato možnost nastavuje po prvním kliknutí na soubor - zobrazí se nabídka aplikací, které mohou soubor spustit a pod nabídkou je navíc ještě možnost Použít jako výchozí pro tuto aktivitu.
Pokud máte některý program nastaven a chcete jej změnit, stačí přejít do Nastavení - Aplikace a následně vyberte konkrétní aplikaci, která slouží jako hlavní spouštěč. Klikněte na ni a otevře se Vám stránka informací. Jako třetí sekce je umístěna Launch by default (Výchozí spuštění) - klikněte na Clear defaults (Vyčistit/Smazat výchozí).

Honza (administrátor) 5.12.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru