Aplikace pro mobilní telefony a tablety: paměťová karta

V tabletu Lenovo IdeaTab Miix s Windows 8.1 se nezobrazí vložená paměťová karta ani její obsah. Hláška zní: Petr (petr-pc) odepírá přístup vašemu počítači. Požádejte vlastníka tohoto serveru médií, aby vašemu počítači povolil přístup. Děkuji předem za radu.

Petr Král 5.1.2014 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
vloženou kartu tedy vůbec nevidíte? Podařilo se Vám někdy předtím do zařízení kartu vložit a přečíst? O jaký typ karty se jedná? Je totiž dost možné, že se snažíte vložit kartu, která se čtečkou není kompatibilní.
Doplňující otázka - máte doma WiFi síť a Petr (petr-pc) je označení některého z počítačů, který je do sítě připojen (ať už notebook pomocí WiFi nebo jako stolní PC pomocí síťového kabelu)? Jaké označení nese Váš tablet (vnitřní označení - podobné jako název u PC)? Vámi zaznamenaná hláška totiž může znamenat, že se pouze snažíte přistoupit k PC, které je připojeno do stejné sítě, nikoli ke čtečce karet.

Honza (administrátor) 6.1.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Temple Jewels Drop Maze Crowd City 2 Adam and Eve: Cut The Ropes Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Stunts Track Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall
Nahoru