Multimédia: Problém s Bluetooth kompatibilitou

Dobrý den,
vlastním tablet Acer Iconia A-810. Pokuším se přes bluetooth poslat fotky a hudbu z telefonu na tablet, zařízení mi to najde, zařízení se spáruje, ale přenos neproběhne, telefon napíše hlášku " odesílání ",ale pořád je tam jen 0%. Zkoušeno z více telefonů. Díky.

Daviděnko 4.9.2013 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den,
obávám se, že problém bude v rámci různých verzí Bluetooth - na tabletu máte nejnovější verzi 4.0 a otázkou zůstává, jakou verzi máte na mobilním telefonu. Na druhou stranu, dle oficiální specifikace by rozdíl verzí neměl vadit. Zkuste restartovat obě zařízení a přenos zopakovat.

Honza (administrátor) 5.9.2013

Ve výsledku po stisknutí nahoře kolonky se slovem Bluetooth a podržení jej se dole ukáže, že je soubor odesílán. V tu chvíli nevěřit, že je odesílán, ale nutno rychle přesunout prst na tento nápis a když se to stihne - opravdu se mi v PC přijímal soubor. Vhodné je mít vypnuté Wifi k vůli rušení.

Petr 19.9.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru