origin: TheSims 3

Dobrý den, po dlouhé době a na novém počítači jsem se přihlásila k Origin. Vše se v pořádku zapne, přihlásí... ale když chci zapnout hru The Sims 3 nefunguje. Nic se neotevře ani nezapne... Nevíte, co s tím?
Předem děkuji za odpověď.

anstel 17.9.2021 Odpovědi: (1) Odpovědět

1. Deaktivujte Origin v hre
Otvorte Origin, vyberte Origin > Nastavenia aplikácie > Karta Origin v hre a kliknutím na prepínač vypnite Origin v hre. - Tým sa deaktivuje Origin In-Game, môže spôsobovať problémy v hre.

Origin in-game je funkcia, ktorá vám umožní vidieť priateľov online, ako aj ďalšie herné štatistiky. Je však známe, že spôsobuje problémy, keď je funkcia zapnutá.

2. Skúste hru hrať v režime „Offline“ - v klientovi Origin choďte do ponuky Origin a vyberte položku Prejsť do režimu offline.

3. Ak používate režim v okne, vyskúšajte režim celej obrazovky.

V Origin choďte do Knižnice hier > Kliknite pravým tlačidlom myši na Sims 3 > Vyberte Vlastnosti hry > Rozšírené možnosti spustenia > Do príkazového riadka zadajte nasledujúci text:

-f for Fullscreen mode

alebo

-w for Windowed mode

4. Opravte hru:
V Origin > Knižnica hier kliknite pravým tlačidlom myši na Sims 3 a zvoľte…

Michal (administrátor) 23.9.2021
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru