quake-live: Prohlížečová hra?

Dobrý den.Když je to prohlížečová hra tak jako když ji chci hrát musím spustit internet?(prohlížeč)? Nebo se jen spustí herní klient a hraju? Máme totiž slabý internet a online hry na internetu se sekají.

quake live 13.4.2014 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
konkrétně Quake Live byl původně klasická prohlížečová hra - nainstaloval jste plugin a hrál jste přímo v prohlížeči klasickou 3D FPS akční MP hru. Nově však autoři přešli na hraní skrze samostatného herního klienta, kterého si stáhnete přímo do PC. Tak jako tak budete potřebovat internetové připojení - Quake však patří mezi méně náročné hry, co se připojení týče, takže i s méně kvalitním připojením byste si měl zahrát.

Honza (administrátor) 14.4.2014

Dobrý den.Ješě jednou se zepám.ak jsem si hru sáhl ale nechce se mi spusi.zaregisroval jsem se akualizoval ale když o spusím tak mi to napíše not downloaded for you a když na to kliknu nic se neděje.Ještě při instalaci mi vyskočila chyba něco s framework bylo tam continue a quit tak nevím.

quake live 14.4.2014

Dobrý den,
bez přesné kopie textu chyby Vám bohužel nejsem schopen poradit s Vaším problém. Pokuste se do odpovědi zadat přesné znění chyby. Využít k tomu můžete i program GetWindowText: http://mujsoubor.cz/utility-a-ostatni/getwindowtext

Honza (administrátor) 15.4.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru