skype: Skype starší verze

Dobrý den. Měla bych dotaz. PC mi sám zvolil novější verzi Skype. Ta mi nevyhovuje a chtěla bych tu starší. Je to možné?? Zkouším ji přeinstalovat a nedaří se mi to. Díky.

Štěpka 6.9.2012 Odpovědi: (69) Odpovědět

Mám win xp a skype 6.1.130, které mně funguje i se starší videokamerou. Nutí mě nyní na aktualizaci. když aktualizaci provedu, tak skype nemůže najít kameru. Co s tím podniknout?

Jiřina 5.8.2014

Dobrý den,
doporučuji zakázat automatické aktualizace u opětovně nainstalované verze 6.1.130. Více informací najdete zde: http://mujsoubor.cz/poradna/skype/1352-skype-starsi-verze

Honza (administrátor) 5.8.2014

Marně se snažím obnovit možnost používat SKYP i dále -3 pokusy dle instrukcí hesla,kody atd stále nefunguje.Jsem už stará a nevím co dál.Děkuji za odpověď.

vka77@seznam.cz. 5.8.2014

Dobrý den,
doporučuji se podívat na článek: http://mujsoubor.cz/magazin/skype-navod-na-obnovu-hesla

Honza (administrátor) 6.8.2014

Dobrý den, chci se poptat, dneska mi naběhla aktualizace skypu na nejnovější verzi (win7) .. no, po nainstalování už se nemůžu vůbec přihlásit.
Zkoušela jsem skype odinstalovat a zas nainstalovat, pořád nic. Tak jsem si stáhla starší verzi a stále nic.
Zadám si login a heslo, dám přihlásit .. pak čekám nějakou dobu a nakonec mi to napíše "skype se nemůže připojit" .. nevíte, kde by mohl být problém? Děkuji za odpověď. :)

Eli 10.8.2014

Dobrý den,
k tomuto problému jsme vydali článek s detailním návodem: http://mujsoubor.cz/magazin/microsoft-nuti-uzivatele-skype-k-instalaci-nejnovejsich-verzi

Honza (administrátor) 11.8.2014

Děkuji, zkusila jsem jet podle článku a stále nic. Při přihlašování na verzi 3.8.0.155 jsem zadala správné přihlašovací údaje a napsalo mi to to samé: "Skype se nemůže připojit. Opakujte přihlášení" .. Na webové stránce Skypu se ale normálně do účtu přihlásím.. Nevíte nebo nenapadá Vás něco? Děkuji. :)

Eli 11.8.2014

Dobrý den,
snad jen doporučím smazat složku %appdata%\Skype, restartovat PC a poté teprve instalovat v3.8.

Honza (administrátor) 12.8.2014

Dobrý den, nainstaloval jsem dle návodu verzi Skype 3.8.0.115, nicméně nedaří se připojení. Používám operační systém Win XP. Prosím o radu, zda existuje ještě jiný způsob, jak starší verzi skype zprovoznit. Děkuji Vám.

Vladislav 14.8.2014

Dobrý den,starý program skype přestal fungovat a při spuštění nové verze se mě zobrazí,,Failed to get proc address for Getlogical processor information KERNEL 32.DLL" Nevim co s tím. Děkuji za radu

roman 15.8.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru