skype: Skype starší verze

Dobrý den. Měla bych dotaz. PC mi sám zvolil novější verzi Skype. Ta mi nevyhovuje a chtěla bych tu starší. Je to možné?? Zkouším ji přeinstalovat a nedaří se mi to. Díky.

Štěpka 6.9.2012 Odpovědi: (69) Odpovědět

Dobrý den, chci se poptat, dneska mi naběhla aktualizace skypu na nejnovější verzi (win7) .. no, po nainstalování už se mi nanačtou zprváy od dalších uživatelů..když chci na tu zprávu kliknout napíše mi to tohle ,, cannot change to undefined button(264,22) vůbec nechápu proč,protože moc tomu nerozumím..nejvíc mi vyhovovalo ta starší verze,ale když sem tajtu verzi odinstalovala tak sem si stáhnu tu starší verzi,ale zachvíli se mi načetla ta novejší,vůbec mě to nevaví..ale štve mě že nemůžu odepisovat kamarádům..nemáte nějakou radu?:-) Děkuji.

Valérie 7.12.2014

stáhnul jsem si novější verzi a neumožňuje sdílení obrazovky

frantisek.blazek6 18.12.2014

Ahoj Mám stejný problém jako Valerie, také mě se po instalaci nové verze na Win7 objevuje chybové hlášení "Cannot change to undefined button (264,22) a i když najdu starší verzi nepomáhá to. Co s tím můžu dělat??

Tomáš 28.12.2014

Při videohovoru se mi seká obraz i trochu zvuk.
Prosím co s tím.

Pavel K. 30.12.2014

Ahoj tak jsem zjistil jak vyzrát na Skyp. Taky mám starý XP a taky mě hlásil "Cannot change to undefined button (264,22)" taky jsem vyzkoušel všechy verze a stále nic, ale zjistil jsem jak to obejít. Ted mám nejnovější verzi (tu co všem nadělala tolik paseky)a přihlašuji se následovně:
Normálně se přihlásím a pak najedu do kontaktů na osobu se kterou chci komunikovat, klepnu levým pro označení, ohlásí to chybu to oznámení zavřu a pak na ten stejný kontakt klepnu pravým a v nabídce vyberu zahájit hovor, stačí to jen prozvonit a ukončit hovor čer. sluchátkem. No a pak už vám skyp začne normálně fungovat, můžete psát i volat. Občas to háže to chybové hlášení ale to zavřete a jede to dál. Každé přihlášení na Skyp musí proběhnout takhle jinak to nejede.
Snad to někomu pomůže mě to startuje jedině takhle a zatím to jede, tak snad to bude fungovat i vám.

Zdroj: http://mujsoubor.cz/poradna/skype/1352-skype-starsi-verze/2

Pavel 7.1.2015

Dobrý den, mám problém, aktualizovala se mi nejnovější verze skype, ta mi ale vůbec nevyhovuje, chtěl jsem nainstalovat starší 6.18 na kterou jsem byl zvyklý, ale když se chci přihlásit tak mi to hlasí že se skype nemůže připojit, četl jsem vaše návody, ale stále mi to nejde, tedy jestli jsem postupoval správně.. Docela mě to trápí, chtěl bych Vás poprosit o radu..

Tomáš 14.2.2015

Dobrý den,nevíte proč když se přihlásím na starší verzy skype se správnými udaji a píše mi to že je něco špatně.Nevíte co s tím?

nicák tenis 23.2.2015

nevíte když jsem nainstaloval aktulizaci skaypu a chtěl bych tu starši nejde mi to nevíte orič?

Dominik 11.4.2015

chtěl bych si aktualizovat skype o verzi nahoru jak to mám udělat? Hledal jsem už všude.

david 11.5.2015

Dobrý den, dnes jsem si zde nainstalovala skype-je na ploše,ale nejde se přihlásit- poradte mi prosím.. Děkuji.

Zdroj: http://mujsoubor.cz/poradna/skype/1352-skype-starsi-verze

SKYPE KERNEL32 14.7.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru