skype: nejde chat v skype

zdravim, po nainštalovaní najnovšej vezie skypu,ktora prebehla ok, mi pri tom ako na niekoho klinem ze mu idem napisat vyskoci okno: "Cannot change to undefined button (24,22). Uz som skusala odinstalovat a znova nainstalova, aj vymazat zložku v %appdata% ale problem stale pretvava. viete mi prosim poradit? dakujem.

laukilau 17.12.2014 Odpovědi: (2) Odpovědět

Microsoft záměrně v nové verzi chce odstřihnout:
1. Uživatele W XP
2. Uživatele se starším CPU
3. Uživatele starších verzí Skype
Dočasně budou fungovat nějaké finty, ale ty bude Mr.Soft cílevědomě blokovat.
=> Řešení:
a) Nový CPU (případně celý PC) + W8 či W10 (W7 budou zaříznuty letos)
b) Alternativní VoIp komunikátor
:-)

zdeneknovy 15.1.2015

Dobrý den,
s mnoha body rozhodně souhlasím, ovšem se zaříznutím Windows 7 rozhodně ne. Dle Net Applications byl podíl Windows 7 v prosinci 2014 v rámci desktop OS celých 56 %. I když je zřejmá snaha MS dostat uživatele od starších systémů, rozhodně nepůjdou proti Win7 v době, kdy nemají plnohodnotný systém jako náhradu (ostatně třeba velké společnosti jako HP do svých ntb nabízeli/nabízí Win7 místo Win8, jelikož si to trh opravdu masivně přeje). Ovšem se zavedením a prověřením Win10 bych podobný krok očekával (ovšem to bude dle mého tak ještě dva, spíše tři roky).

Honza (administrátor) 15.1.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Temple Jewels Drop Maze Crowd City 2 Adam and Eve: Cut The Ropes Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Stunts Track Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall
Nahoru