skype: nejde se připojit

Dobrý den, vím že je to již obehraná otázka, ale snad mi někdo odpoví. Mám Win.XP. Přeinstalovaný v servisu. Žádný skype mi nešel nainstalovat, po velkých peripetiích a za vydatné pomoci zde všech zúčasněných se mi podařilo nainstalovat šestku. Bohužel v závěru jsem zkončila. Modrá tabulka s přihlášením. Všechno vyplním a objeví se hláška "Skype se nemůže připojit". Už jsem ze zoufalství změnila i heslo. Samozřejmě to nepomohlo.Prosím poraďte. Nejsem už nejmladší, ale zatím jsem si vždy co se týče počítače poradila, ale teď mě asi věk dohnal.

Jana 22.9.2015 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den,
opakujte přihlášení ještě zítra. Skype měl 21. září mohutné výpadky. Verze 6 by teoreticky pracovat mohla, ale jistá je vždy jen aktuální verze.
Jinak problém je základně v systému Windows XP - Skype, potažmo jeho majitel Microsoft jej již nepodporuje a snaží se uživatele přesvědčit k přechodu k novějšímu systému. Pokud ještě nemáte nainstalován Service Pack 3: http://mujsoubor.cz/operacni-systemy/windows-xp pak tak učiňte a zkuste instalaci Skype opakovat.

Honza (administrátor) 22.9.2015

Děkuji za odpověď. Service Pack3 jsem nainstalovala. Nainstalovala jsem 7.7.0.103. Myslela jsem, že také nepojede, ale bez problému se nainstaloval a fungoval. Bohužel jen do doby, než jsem vypnula počítač. Po spuštění je čisté modré okno, kde to vypadá, že se přihlašuje, ale nic

Jana 22.9.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Puzzle Love Checkers RPG: Online PVP Battle Crowd City 2 Mummy Hunter Adam and Eve: Cut The Ropes Real Flight Simulator Race Monster Truck Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster
Nahoru