skype: SKYPE - problém se zvukem

Dobrý den, po nevyžádaném ! upgrade na Windows 10 (z W 7)mne v aplikaci Skype druhá strana neslyší,zvuk vypadává v dlouhých čas.prodlevách. Tento problém se nevyskytuje pouze v případě, že jsou oba uživatelé ve stejné místnosti. Aplikace Skype byla rovněž znovu nainstalována, ECHO zk.je OK, vč. nastavení mikrofonu, provedena aktualizace ovladačů, přechod k novému poskytovateli internetu (wifi).Problém je už pro servis IT neřešitelný. Děkuji za odpověď, příp. řešení :-)

mili 4.6.2016 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
problém se vyskytl hned po změně systému, nebo až po přechodu k novému poskytovateli internetu? Slabá WiFi by mohla být problémem, ale takové připojení se snad již v dnešní době ani nedá získat. Jinak Vámi provedené kroky pokryly všechny standardní možnosti nápravy. Snad jen doporučím provést opravdu čisté přeinstalování: http://mujsoubor.cz/poradna/internet-a-site/19425-skype-odinstalace-preinstalovani Případně se ještě zkuste vrátit k nějaké starší verzi Skype (ovšem stále zůstaňte v sedmičkové řadě, tedy 7.x.x.x).

Honza (administrátor) 6.6.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru