skype: Pomoc při obnovení Skype

prosím o radu, jak si mám najít již dříve nainstalované a používané SKYPE, nějakým nedopatřením se mi úplně zmizlo z plochy. děkuji.

Lenka Gospošová 1.2.2013 Odpovědi: (196) Odpovědět

Nemohu se dostat k mým kontaktům a penězům na účtě.Prosím o pomoc.Na skype jsem přes dvanáct let a tohle nepamatuji,že by se to stalo.
​   Děkuji za pomoc.

Antonín 31.3.2018

obnovit skype

Marie Nesvadbová 3.4.2018

SKYPE

POLÁKOVÁ 9.5.2018

omylem jsem aktivovala  nový skype.Prosím aktivovat původní skype,, kde mám adresář  všech přátel, hlavně dětí, s kterými jsem v kontaktu pouze přes skype. Děkuji.

Přečková Magda 14.6.2018

prosim obnovit skype

Novotna 24.7.2018

Prosím o obnovení staré verze Skypu, kde jsem měla všechny telefony, Skype kontakty a nedávno zakoupený kredit ve výši 10 Euro. Novou instalací jsem přišla o všechno. Na počítači jsem měla hlášku, abych si instalovala nový Skype, že tento brzy skončí, ale nikdo  mně neupozornil, že příjdu o všechno. Skype používám již nejméně 12 let, jsem senior a opravdu nestojím o nové kontakty, nebudu je vyhledávat, komunikuji přes Skype jen se svou rodinou a blízkými, kder jsme si vyměnili kontakty. Tento Skype mi nevyhovuje a připravili jste mně o všechno, včetně kreditu. Prosím o pomoc, jak program odinstalovat a získat svůj původní Skype se jménem novotna.ruzena, kde bylo všechno včetně nákupní historie. Skype byl přehledný a léta mi vyhovovasl. Tento je pro mne bezcenný, nevyhovující a nemohu ho používat bez svých původních kontaktů. Děkuji za odpověď a radu.

Růžena Novotná 26.7.2018

Zmizel manželův skype jaromir199, kde byly všechny kontakty. Nemohu je najít, prosím pomozte

Jaroslava 27.7.2018

Proc se nemuzem spojit na skyp obe jsme onlain a nelze se spojit
                                                   Dekuji

Marie Dyrcova 7.9.2018

ZDRAVIM  a čtu jak jsou lidé s novou službou nespokojeni totéž já si nevím rady všechny adresy mi zmizely a  nakonec i skep. Mohu vědět proč to vše děláte. Snad abychom nepoužívali skype. Ten původní skyp neměl chybu !!!!!!!!!!!!!! Doufám, že vše brzy vyřešíte ke spokojenosti lidí.

LÍDA 13.9.2018

Dobry vecer jak obnovit skype abych se dostala na prihlaseni dik Olga

venclikova olga 16.9.2018
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Slope Racing Drop Maze Bubble Shooter Free 2 Jelly Shift Stack Fall Puzzle Love Reap Temple Jewels
Nahoru