skype: Pomoc při obnovení Skype

prosím o radu, jak si mám najít již dříve nainstalované a používané SKYPE, nějakým nedopatřením se mi úplně zmizlo z plochy. děkuji.

Lenka Gospošová 1.2.2013 Odpovědi: (196) Odpovědět

zapomnela jsem heslo co mam delat?

ceskapani 7.6.2013

Při přihlašování klikněte na "Problémy s přihlášením" a nechte si zaslat heslo na email

Jakub (administrátor) 7.6.2013

Pří přihlašování do skypu mi to pořád píše, že se stala chyba při čtení z disku. Zkusil jsem založit si nový účet ale nepomohlo to. Dokonce ani reinstalace nebo přesun na jiný pevný disk. Prosím, poraďte. Děkuji.

anonym 8.6.2013

Skype jsem používal pod adresou stepanots,mám nový počitač a chci v používání pokračovat

Josef Štěpán 18.7.2013

Dobrý den,
pokud selhávají normální cesty k nápravě problému, doporučuji vyzkoušet portable verzi. Tu najdete v záložce verze: http://mujsoubor.cz/volani-pres-internet/skype#verze

Honza (administrátor) 19.7.2013

dobry den, jak najdu historii chattu, ktery se mi sam smazal prosim?

iva 21.7.2013

Dobrý den,
pokud se Vám chat smazal, tak historii nenajdete. Pokud došlo pouze k vyčištění pro další psaní, najdete historii zde: klikněte na kontakt osoby se kterou jste hovořila - zvolte záložku Konverzace - zobrazit staré zprávy.

Honza (administrátor) 22.7.2013

Dobrý den,když volám,tak druhá stran mně nesliší.Dekuji

ladislavmikoczi@seznam.cz 30.7.2013

Dobrý den,
poraďte druhé straně, ať vyzkouší zavolat na Echo Sound, který najde ve svém seznamu kontaktů. Jedná se o automat, na kterém si můžete otestovat, zda slyšíte toho na druhé straně či nikoli. Pak se opět ozvěte.
Pokud se Vám tento problém opakuje i u jiných kontaktů, pak je problém na vaší straně. Podívejte se, zda máte správně a až na doraz umístěný konektor mikrofonu. Dále se podívejte do nastavení programu Skype, zda máte nastavený správný zdroj zvuku - dle barevné stupnice poznáte, zda program Váš hlas přijímá či nikoli. Dejte vědět, na co jste přišel.

Honza (administrátor) 30.7.2013

Dobrý den,
reinstalace je také jedním z možných kroků pro úspěšné vyřešení problému. Případně downgrade an některou ze starších verzí.

Honza (administrátor) 5.8.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Parkour Climb and Jump Mummy Hunter Stack Fall Reap Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2 Jelly Shift Adam and Eve: Cut The Ropes Crowd City 2
Nahoru