skype: Převedení kreditu z jiného účtu

Prosim o radu.Maminka pouzivala skype,mela tam i kredit na volani.Pred nedavnem zemrela,jde prevest zbytek kreditu na jineho uzivatele skypu? Samozrejmne v rodine. A dale prosim o radu.V prihlasovacim okne je vice uzivatelu. Jdou zrusit ostatni uzivatele-aby zustal jenom jeden???Děkuji za radu a pripadnou pomoc.

leobogsu 10.1.2013 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den,
popíšeme řešení ve Windows 7, ale i v ostatních systémech bude podobné: zapamatujte si uživatelské jméno, které chcete vymazat, otevřete Tento Počítač, dále složku s hlavním diskem, zpravidla C:, zde Users, dále složku s názvem uživatele PC (například Martina, nebo jakkoliv je uživatel PC pojmenován). Zde klikněte na vrchní nabídku Uspořádat, která se rozbalí a vy zvolíte Možnosti složky a hledání. Zde musíte zaškrtnout Zobrazovat skryté soubory a volbu uložit. Poté se vám ve složce objevila složka AppData. Tu otevřete, následně Roaming, poté Skype. Zde bude složka s uživatelskými jmény Skype uživatelů - smažte všechna ta jména, o která nestojí.

Převod kreditu na jiný účet podle oficiálních údajů možný není, ale doporučujeme se obrátit s konkrétním požadavkem na technickou podporu výrobce.

Jakub (administrátor) 10.1.2013

Dekuji za velmi podrobny navod.Dekuji...

leobogsu 13.1.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru