skype: skype mi hlásí chybu a zavírá se

Mám problémy se skypem asi třetí den. Z ničeho nic, když kliknu na skype a on mi naskočí, tak po pár vteřinách mi naskočí upozornění, že v aplikaci skype došlo k problému a je třeba ji zavřít. I když kliknu na odeslat zprávu o chybách, nebo kliknu neodesílat, stejně se skype zavře. Zkoušela jsem ho odinstalovat a znova nainstalovat, ale nic nepomáhá, prostě skype nemůžu používat. Tento problém začal z ničeho nic, aniž bych něco dělala s pc. Nevíte, co s tím?

Dana 30.6.2013 Odpovědi: (3) Odpovědět

Měl jsem stejný problém. Stačilo odinstalovat Skype řady 6 a nainstalovat Skype řady 5 a zakázat aktualizace. Zakázat aktualizace jde dobře u počátečná řady 5.o, 5.1 atd.

bobe17 4.7.2013

stratil se mě video hovor nemužu se s nikým domluvit jen telefonicky a o tuto službu nemám zájem

kopecnalida 30.7.2013

Dobrý den,
aktualizované verze mají velmi často nějaké problémy nebo nejsou kompatibilní s uživatelským prostředím konkrétních verzí OS (což je paradoxní, když jak Skype, tak i Windows aktuálně vyvíjí a vlastní jedna společnost). Doporučuji přeinstalovat program Skype a restartovat PC. Jistotou je pak rada, kterou napsal uživatel bobe17: odinstalujte aktuální verzi Skype, z našeho webu si otevřete Skype - Verze: http://mujsoubor.cz/volani-pres-internet/skype#verze a vyberte si některou starší verzi ideálně počátek 5. řady a tu si nainstalujte. Zakažte automatické aktualizace a program by měl fungovat v pořádku.

Honza (administrátor) 31.7.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Parkour Climb and Jump Mummy Hunter Stack Fall Reap Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2 Jelly Shift Adam and Eve: Cut The Ropes Crowd City 2
Nahoru