skype: problem se skype

po aktualizování windowsu se mi okno skype zobrazoje nejdříve bílé a později se zmení na černé a nelze se připojit.Skusil jem reinstal a je to pořád stejné.

P.Legerski 13.7.2013 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den,
doporučuji nainstalovat některou ze starších verzí. Klikněte na záložku Verze a vyberte si některou ze starších verzí - ideálně tu, o které víte, že Vám fungovala. Odinstalujte aktuální verzi Skype, restartujte PC a nainstalujte zmíněnou starší verzi. Pokud bude fungovat, ještě v jejím nastavení vypněte automatickou aktualizaci.

Honza (administrátor) 15.7.2013

Tento problem se mi objevil i u internet explorel a mozilla firefox.

P.Legerski 15.7.2013

Dobrý den,
problém bude pravděpodobně v samotné aktualizaci - jaký typ systému máte?

Honza (administrátor) 16.7.2013

mam windows 7 home premium

P.Legerski 16.7.2013

Dobrý den,
v daném případě se pomocí Bodu obnovení vraťte do stavu před onou aktualizací (Nabídka start - do textového pole napište Obnovení systému a kliknutím jej vyberte - zvolte Další). Zde si můžete vybrat konkrétní den nebo aktualizaci, před kterou se chcete vrátit. Zároveň si můžete prohlédnout, zda se daná aktualizace nějak dotkla Vámi zmíněného programu či nikoli. Jakmile si zvolíte některý z bodů, pokračujte dále a obnovte systém. Doporučuji před tímto krokem ukončit veškerou práci a zazálohovat důležité dokumenty. I když by vše mělo proběhnout bez jakékoli ztráty dat, opatrnost je při manipulaci se systémem vždy na místě.

Honza (administrátor) 16.7.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Reap Stack Fall Temple Jewels Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Race Monster Truck Real Flight Simulator Bubble Shooter Free 2
Nahoru