skype: Instalace Skype do televize - Skype TV

jak nainstaluju skyp do televize kdyz mám internet v televizi

ondřej 24.10.2013 Odpovědi: (8) Odpovědět

Dobrý den,
nejprve Vás poprosím o přesný typ televizoru. Ovšem obecně lze říci, že buď je Skype přímo předinstalovaný (Skype Ready TV), nebo je nutné jej stáhnout v aplikačním obchodě přímo na televizi.
Dále je potřeba upozornit, že TV sama o sobě Skype hovory nepodporuje a je třeba k ní připojit dodatečné zařízení v podobě webkamery s integrovanými mikrofony (bohužel není možné využít klasické PC kamery a naopak tato zařízení nejsou kompatibilní s PC).

Honza (administrátor) 25.10.2013

Mám televizi Philips 5000 series která mi podporuje skype ,ale nevím jak ho tam dostat. Zkoušel jsem si ho stáhnout na počítači a dostat ho pomocí flashky do Tv. Nejsem si jistej jestli můj postup byl správný, prosím o podrobnější vysvětlení díky.

Lukáš 14.11.2013

Dobrý den,
tak jak bylo psáno v případě první odpovědi - Skype je potřeba instalovat přes speciální aplikační obchod skrze televizi (připojeno k internetu). Z flash paměti Vám to rozhodně nepůjde. Navíc jste uvedl pouze označení série - pro konkrétní odpověď potřebuji znát přesný typ TV.

Honza (administrátor) 15.11.2013

Televize Hyundai smart24285.Skayp funguje po registraci.Problém je při spuštění videohovoru
zeslábne podsvícení celé obrazovky o 90procent.
Prosím o radu.Kameru mám Hyundai funguje.DĚKUJI.

Milda 16.2.2014

Odpovídám si sám. Poradil jsem si s televizí Hyundai smart24285 a programem Skype. Vše funguje, obraz, zvuk super. Volám kontakt na počítač, vše OK. Chce to použít rozum a čas.

Milda 20.2.2014

Dobrý den,mám televizi smart,koupila jsem k ní i webkameru a od 2.6.2016 nejde skyp ani meily atd..co mohu dělat- aby to opět šlo..Děkuji za odpověď...Sigmundová lidka.akord@seznam.cz

Ludmila 6.6.2016

mám LG Smart TV a nejde mi nainstalovat Skype přihlášen jsem muže to bejt tím že nemám router VPN 

vyky 5.6.2017

Keď sa chcem prihlásiť v TV (Sony) na Skype, nedá sa a vypíše mi, že služba nie je dostupná. Bol som 3 týždne mimo a TV sa nepoužívala. Doteraz som nikdy nemal problém. Vie mi niekto poradiť ? Díky. 

Jaro 12.8.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Stack Fall Crowd City 2 Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Puzzle Love Stairs Ketchapp Game Real Flight Simulator
Nahoru