star-wars-galaxy-of-heroes-mobilni: Předělání hry ze samsungu do nového mobilu xiaomi

Dobrý den,
mam rozehranou hru Star Wars gaxy of heroes na svém mobilu značky samsung. Nyní jsem dostal nový mobil značky xiaomi a rád bych měl hru i v novém mobilu. Hra je má oblíbená, mám ji rozehranou a nechci v ní o všechno přijít a muset ji hrát odznova. Stejný problém řeším i u hry Hogwarts Mystery. Jde tedy hra (hry) nějak předělat do nového mobilu jiné značky bez toho, abych ji musel hrat od začátku a o všechno přišel? Předem děkuji za odpověď.

Marek 17.1.2022 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den, pokud máte ve hře vytvořený účet, přes který se přihlašujete, neměl by s tím být žádný problém. Po instalaci her na nová mobilní zařízení se jednoduše přihlásíte a pokračujete tam, kde jste přestali.

Pokud účet nemáte, je třeba si přenést uložený pokrok ve hře z jednoho zařízení na druhé ručně. Jedná se o vytvoření zálohy na původním mobilu, následné přesunutí souborů do druhého mobilu a nainstalování hry znovu.

Michal (administrátor) 22.1.2022

Dobrý den, děkuji za radu. Jedná se o hru, kde se nevytváří účet. Musím tedy do nového mobilu, jak píšete, přenést uložený pokrok. Chci se zeptat, jak vytvořím zálihu hry v původním zelefonu, a jak ji přesunu do nového telefonu? Predem děkuji za odpověď.

Marek 25.1.2022

Dobrý den, váš progress si uložíte jednoduše pomocí oficiálního návodu od EA, vydavatele hry na tomto odkazu: https://help.ea.com/en/help/star-wars/star-wars-galaxy-heroes/how-to-save-your-progress-in-star-wars-galaxy-of-heroes/

Postup je pěkně popsán i s doloženými obrázky, pokud byste ale měli problémy s angličtinou, můžu vám celý návod přeložit.

Michal (administrátor) 26.1.2022
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Bubble Shooter Free 2 Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Slope Racing Race Monster Truck Reap Crowd City 2 Jelly Shift Puzzle Love
Nahoru