the-sims-freeplay-mobilni: Have a toddler take a catnap

Zdravím, ráda bych se zeptala zda byste mi mohli poradit co mám dělat s úkolem v nadpisu. Jsem v levlu 18 (skoro 19), ale mám pouze mimino z levlu asi 10, ale žádné toddler nemám. Kluk co je na tom ostrově přes most ten po mě chce mít splněno ještě něco, ale nevím jak to mám udělat. Navíc není kde přidat takovéto malé dítě. Prosím poraďte.
Díky Zlobilka

Zlobilka 6.4.2016 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den,
malé dítě nepřidáte, to se musí narodit. Jinak malá poznámka k úkolu - batole se musí nacházet v kolébce, nikoli normální posteli.

Honza (administrátor) 7.4.2016

Dobry den,
kdyz dam male dite (inflant) do kolebky (crib) tak mam na vyber pouze hibernaci na 24 hodin nebo spanek na 4 hodiny.Ten catnap v prekladaci je šlofík znamena to teda to ze si ma odpocinout na ty 4 hodiny?
A prosim Vas jak inflant chodi na wc? Kdyz ho jakoze prebalim tak to je naznaceno ze se koupe ale ne ze jde na wc.
A jeste jedna vec :-).Jak u pratele udelam ukol ze mam malovat? Presne nevim jak se to jmenuje ale myslim ze painting about neighbour nebo tak nejak :-).
Predem dekuji za odpoved

Zlobilka 7.4.2016

V te kolebce je to vice mene porad neco jako miminko a tenhle ukol se s te kolebky neudela nejdriv se musi udelat narozeninovi dort a az se dokonci tak se da tomu diteti co je v kolebce ono poviroste a musi se mu v tom detskem obchode koupit postel a na tu on si lehne a dat mu za ukol ten catnap no a az to dodela no tak uz se jede normalne dal

Aneta 26.5.2016

Prosím mám úkol Send a toddler to the swim center. Poslat batole do plaveckého centra. Když ho tam píšťalkou přivolal úkol nesplnim. Prosím poradte fat už nevím.

Jana 21.9.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru