Utility a ostatní: Připojen drátků na zapínání PC

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak zapojit dratky na zapínaní PC... jsou to: HDD LED, POWER SW, RESET SW, atd... nemám návod od desky takže nevím kam dráty patří zkoušel jsem zapojit dráty do barevnych slotů? ale PC se nezapínal. Nevím co s tím.. Druhá otázka je: jak vytáhnu zakladovou desku z casi... odšrouboval jsem šrouby ale nechce se pustit ze záslepky... jak ji vyndat :(

jiri prochazka 29.4.2014 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
důrazně doporučuji zjistit typ desky a dokumentaci najít a stáhnout z internetu. Při špatném zapojení sice výrazný problém nenastane, ale můžete si odpálit LED indikační diodu. Co se týče odebrání desky - zkontrolujte, že máte všechny šroubky skutečně vytaženy, podívejte se, zda není připojen některý z konektorů a jemně desku vytáhněte. Neměl by tam být žádný další zádrhel.

Honza (administrátor) 30.4.2014

Moje deska: Gigabyte GA-965P-DS3
Deska drží tam kde jsou konektory na zvuk, mys, klavesnici atd...

jiri prochazka 30.4.2014

Dobrý den,
manuál k desce najdete zde: http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/mb_installation_guide-eu.pdf Detailní informace k napájecím kabelům najdete na straně 56 sekce 7.
Problém s vyjmutím desky - doporučuji použít mírnou sílu, ale neustále si musíte být jistý, že nic nelámete, nebo nic nikde nepřekáží (jestliže byla deska v PC delší dobu, mohlo dojít k zapracování do okolí). Jinak ta zadní záslepka, která kryje konektory ze zadní části, by měla být od skříně oddělitelná a to směrem dovnitř, takže by měla držet s deskou, ale záleží na konkrétním modelu.

Honza (administrátor) 1.5.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Jelly Shift Bubble Shooter Free 2 Watermelon Shooter Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stunts Track Slope Racing Stairs Ketchapp Game
Nahoru