Utility a ostatní: Počitač se zblaznil!!!

Počítač mi sam od sebe porád píše do vyhledavace a proste pořád a všude pismeno qqqqqqqq nevim čim to je tak jsem si koupil novou klavesnici,ale problem se tim nevyřešil..a když jsem hledal na netu tak jsem nic nenašel...nevi si s tim někdo rady?

Wutas 20.12.2012 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den, nepoužíváte bezdrátovou klávesnici? A nemáte stále zapojený její USB vysílač v PC? Občas se stává, že se zasekne tlačítko, nebo je na něm něco položeného (čas od času je dobré klávesnici vyklepat nebo ideálně vysát).
Ovšem vzhledem k tomu, že jste vyměnil klávesnici, tak to vypadá na softwarový problém. Jaký používáte OS? Použijte funkci Obnovení systému - spusťte nabídku Start a napište Obnovení systému. Klikněte na zobrazenou ikonu a dále zvolte Ruční výběr. Následně klikněte na verzi, která je starší než zmíněný problém. Nebojte se, o data nepřijdete - dojde pouze ke změně systému.

Honza (administrátor) 20.12.2012

Měl jsem podobný problém a podezříval jsem klávesnici. Protože mám pod stolem i jiné šroty počítače, mohl jsem to ověřit, čož asi Ty nemůžeš. Přesně již nemohu říci, ale musel jsem přeinstalovat Office. Takže víc nemohu přesněji poradit, bylo to již před časem, ale určitě to klávesnice nebyla.

Rudaa 29.1.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru