Utility a ostatní: All in One

Dobrý den,
mám All-In-One PC Lenovo Ideacentre B520 s 2Jádrovým procesorem Intel Core i3, nevím jaká je grafika... kdyžtak napište jak to zjistím ale zajímalo by mě Jestli se zde dají vložit všechny grafické karty nebo jen určité... a jestli bych zvlád vyměnit to sám... a ještě kdyžtak radu ohledně toho jakou grafickou kartu a procesor si koupit pro dobrý herní zážitek tak aby to utáhlo Battlefield 4 Díky

rick 28.6.2013 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den, jak zjistít grafickou kartu v počítači najdete zde: http://mujsoubor.cz/magazin/jak-zjistit-grafickou-kartu-v-pocitaci-windows-xp-win-7.

Její výměna není obtížná. Pokud ale máte počítač v záruce, je možné, že bude zaplombován. V případě otevření a poručení plomby byste tak přišel o záruku.

Pokud budete chtít vyměnit procesor, tak bych vám doporučoval některý z 4jádrových procesorů firmy intel na architektuře Ivy Bridge nebo Haswell (i5 nebo i7).

Martin 11.7.2013

No a podle doporučených požadavků by to chtělo alespoň Nvidia GeForce GTX 560 Ti nebo AMD Radeon HD 6950

Martin 11.7.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Stack Fall Crowd City 2 Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Puzzle Love Stairs Ketchapp Game Real Flight Simulator
Nahoru