Utility a ostatní: flash disk - nenalezen

Dobrý den,
Dnes jsem používal svůj flash disk kingstone DT R3.0 (32GB).. Vše probíhalo v pořádku dokud jsem nepřenášel data do svého druhé pc. Po připojení flash disku zpět do mého notebooku se objevilo hlášení, že je notné flash disk naformátovat. Potvrdil jsem to tedy (neměl jsem na ní nic důležitého) ale formátování se nedokončilo.. Vyskočilo další hlášení o neúspěšném formátování. Flash disk jsem vyndal a od té doby není k nalezení. Flash disk svítí, čili fyzicky funguje. POkoušel jsem se to vyřešit pomocí příkazového řádku a příkazů "diskpart" ->> "list disk" a zde nastal problém.. nebylo nic nalezeno... Dále jsem nalezl progra "Find and Mount" a ten flash disk nalezne ale neví ani jak je veliký..nebo respektive zobrazí se 0KB a popisek jako 2303 PRAM USB DEVICE. Otázka zní.. dá se s tím ještě něco dělat?.. Pířjde mi skoro k nevíře, že jsem přišel o flash disk v hodnotě 1 tisíce korun během přenášení 200KB velkého textového dokumentu.. (zkoušel jsem flash disk i na druhém pc.. ten samý problém.. v případě že jsem dal FLASH disk do jineho usb proběhla instalace ale nic víc opět.

Jan 5.11.2013 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
obdobný problém mělo více uživatelů. Vyzkoušejte Flash paměť naformátovat pomocí EASEUS Partition Master: http://mujsoubor.cz/sprava-pevnych-disku/easeus-partition-master-home-edition Můžete vyzkoušet zvolit různé souborové systémy NTFS, exFAT... Pokud nepomůže ani to, ještě zbývá možnost naformátovat flash z jiného PC nebo např. pomocí LiveCD v Linuxu. Jestliže ani jedna z možností nepomůže, doporučuji zařízení reklamovat.

Honza (administrátor) 5.11.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru