Utility a ostatní: jak mít ve svém účtu soukromí?

Mám účet (administrátor), ale když přejdu na hosta, jsou tam vidět všechny mé složky a dokumenty. Jak je znepřístupnit pro ostatní uživatele? A nechci mít u každé složky zámeček - sdílet s: Jenom já - je pitomost. Není to žádné soukromí, protože se do složek stejně dostane. Co mám dělat? V počítačích se moc nevyznám. Zkrátka nechci aby mé složky byly někomu k dispozici. Prosím jak to mám udělat?
Jo a místní disk D (který chci mít soukromý) už jsem si označila, klikla jsem na vlastnosti - zabezpečení a nastavila přístup jen pro administrátora (mě) tzn: ostatním uživatelům jsem to znepřístupnila. Jenže v tu chvíli mi to také zakázalo přístup do disku D. Prosím, nikdo mi moc neporadil, tak se ptám tady.

asdcaca 16.11.2013 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
nejjednodušší možností je právě Vámi zmíněné nastavení zabezpečení složek (klikněte pravým - Vlastnosti - Zabezpečení). Zde si můžete nastavit například pro nadřazenou složku konkrétní přístup uživatelů.

Honza (administrátor) 18.11.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru