Vývojové nástroje: input not supported

dobrý den nějak sem si hrál z nastavováním obrazovky a něco sem pokazil anevim co,něco jsem odklikl v nastavení obrazovky a hned mi naskočilo input not supported a nevim co dělat.Tet kon to pýšu z nouzovýho režimu na kterym nedjou hry a mam windows xp profesional 1,49 GB RAM poradte pls

Garos Cz 2.12.2015 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
ideální by bylo, kdybyste si vzpomněl, co jste odklikl a vrátil to do původního stavu. Vzpomenete si, zda to bylo nastavení v BIOSu, na monitoru nebo nastavení Zobrazení na PC?
Doporučuji se předně podívat do nastavení samotného monitoru, zda jste něco nenastavil přímo na něm. Pokud víte, že jste s tlačítky na monitoru nic nedělal, můžete okamžitě přejít dál.
Při startu systému stiskněte klávesu F8 - těsně před naběhnutím loga Windows (abyste se nedostal do nastavení Bootování, ale měl byste najít položku Spustit v režimu VGA). Případně se podívejte i v nouzovém režimu do nastavení zobrazení, zda můžete nastavit na trvalo nějaké rozlišení + frekvenci monitoru.

Honza (administrátor) 3.12.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru