world-of-tanks: WoT zamrznutí hry

Zdravím, do verze 8.11 šlapalo vše. Ted mi při hře s X.tankem po chvíli zamrzne hra, následně bluescreen s hláškou " kernel stack inpage error"
Kde mám hledat chybu? předem díky

Honza 9.4.2014 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den,
tato chyba vzniká při systémovém volání, kdy dojde k přetečení nebo podtečení zásobníku úloh. Možnosti jsou následující - buď je problém ve hře, který spraví patch nebo aktualizace (dle Vašeho popisu se jedná o tento zdroj), nebo jde o problém s operačním systémem (nepravděpodobné).

Honza (administrátor) 10.4.2014

Ok díky, takže myslíte kdybych WoT smazal a znovu nainstaloval, že bych chybu odstranil? Do další aktualizace je asi dlouhá doba :).
Pokud hraji nižší tiery, tak se mi chyba objeví cca po 3-4 bitvě.....Díky

Honza 10.4.2014

Ještě jenom dodám že jsem přeinstaloval system (Win XP), chyba se neodstranila.

Honza 10.4.2014

Dobrý den,
rozumím tomu správně, že stále používáte systém Windows XP? Nebylo by od věci vyzkoušet nainstalovat novější systém, pokud už jste se pustil do reinstalace systému. Co se týče nápravy problémů s WoT (launcherem, aktualizacemi, hrou obecně) - hra bohužel trpí hned několika neduhy, které lze jen velmi těžko vyřešit a pomoci by s nimi měla velká aktualizace, ve které dojde ke změně grafiky a nově konečně i podpoře vícejádrových procesorů.

Honza (administrátor) 11.4.2014

Dobrý večer, potreboval by som poradiť. Mám problém, týka ssa zamrznutia hry v ten moment, ak zavolám SOS alebo potvrdim nalodenie na trajekt, hocičo, čo súvisí s presúvaním. mám multipplayer, ale stáva sa to aj pri single. Zamrzne to vtedy, ak WoT začne synchronizovať. Ako mám postupovať?
Ďakujem.

Michal 6.2.2018
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Jelly Shift Bubble Shooter Free 2 Watermelon Shooter Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stunts Track Slope Racing Stairs Ketchapp Game
Nahoru