world-of-tanks: Replays , jak to vratit do puvodniho rezimu

Zdravim vsechny,muj problem se tyka replays.
Kdyz se mi povedla dobra bitva,tak jsem si ulozil bitvu a obcas jsem se na ni znova podival.
Problem vznikl,kdyz jsem dal na video mys a zmacknul prave tlacitko - vlastnosti - otevrit v programu a tam jsem zmenil rezim prehravani na VLC media player s domenkou,ze video se prehraje v tomhle formatu a ja to dam na you tube.
Jenomze od ty doby uz nejde nic a kdyz to chci vratit zpet,tak tam neni otevrit ve world of tanks a fakt nevim co mam delat.
Odinstaloval jsem hru a znova nainstaloval,ale bohuzel je tam porad vychozi prohlizec VLC media player,takze videa se mi nahravaji,ale nejdou prehrat,
Porad te mi prosim,jak to vratim zpet.
Predem dekuji

xgas11 14.2.2016 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
nevím, jak je to konkrétně u WoT, ale u her to většinou bývá tak, že jsou zaznamenány pouze herní údaje a zbytek je poté vykreslen pomocí enginu a za použití textur, animací atd., které hra obsahuje. Uložená data tak není možné přehrávat v běžném přehrávači (i když je tak kvalitní jako VLC). Návrat k původnímu systému proveďte tak, že lokalizujete složku s "videi", na jedno kliknete pravým a zvolíte Otevřít v programu. Vyberete WoT a zvolíte Použít jako výchozí program. Pokud by toto nebylo možné, tak doporučuji odinstalovat VLC a zkusit videa přehrát. Měla by vyskočit tabulka, že se přehrání nezdařilo a ať najdete program, který má videa přehrát. Tehdy zvolte WoT.

Honza (administrátor) 15.2.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Princesses Sunflower Delight Slope Racing Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Drop Maze Checkers RPG: Online PVP Battle Parkour Climb and Jump Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2
Nahoru