world-of-tanks: Problémy s launcherem wot

Mám takový problém,že když stáhnu z http://worldoftanks....nt/docs/update/ cokoliv jakože např stáhnu celý client a rozkliknu wot launcher tak se nainstaluje..ale když pak na ploše na něj dvakrát poklikám tak mi to píše aplikace je spuštěna když to ukončim v procesech..a pak to spustím jako správce tak mi to píše error create log msg a nepustí mě to nikam neví někdo co s tím ?

Jiří 9.1.2014 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
předpokládám, že se Vám již někdy v minulosti hru na stejném PC podařilo spustit. Aktuálně doporučuji hru kompletně odinstalovat, smazat všechna data s ní související, nainstalovat aktuální ovladače ke grafické kartě a PC restartovat. Následně hru opět nainstalujte - pracujte jako správce a hru umístěte do standardního umístění.

Honza (administrátor) 10.1.2014

Dobrý den,
rozjedu i složitější hry na pohodu takže s wot bych neměl mít problém po grafické stránce..takže odinstaloval jsem odstranil vše soubory s tím společné restartoval pc a problém stále je..zkoušel jsem i vytvořit druhý učet v pc a tam to taky nejde..

Jiří 10.1.2014

Dobrý den,
a ovladače ke grafické kartě jste aktualizoval? Zkoušel jste instalaci pomocí instalátoru i stažení plného klienta? Stahujete nejaktuálnější verzi hry?

Honza (administrátor) 13.1.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru