brawl-stars-mobilni: Napadení účtu hackrem

Dobrý den,
Synovi napadl účet hacker a účet mu byl zablokován , je možné tento účet znovu obnovit , hraje to přes dva roky , takže měl docela nasbíráno a i koupené nějaké prémiové postavy.
Děkuji

Dušan 19.10.2020 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den, nedokážu vám pomoci jinak, než aby jste se obrátili přímo na podporu hry. Můžete jim zkusit napsat na Facebooku nebo na kontaktní email.

Michal (administrátor) 21.10.2020

Za rok mi 4x spadl Thunderbird,2x byl v krizovém stavu, teď od 2.10.2020 je zcela nefu nkční.Hacker mne před 2 roky přihlásildo IMAPU a ten dělá zmatky, odmítá mne- navíc celé roky pracuji se smtp anechci IMAP.Hlásíte mi, že problém je odstraněn,ale chyba je v serveru, to já ale nezvládnu. Práce mi stojí,měsíc času je pryč, uveďte prosím věc dopořádku nebo musím přejít ke konkureanci, protože připojení u UPC platím a počítač je "díky|" tomu zmatku s imapem k vyhození. Děkuji.

Ludmila Brožíková 21.10.2020

Teˇˇd jsem skončila hovor s technickým oddělením UPC a připojení u nich je v pořádku, chyba musí být u nás v domě. Doporučili mi už opakovaně obrátit se na kriminálku. Odpovědi od Vás jsem se nedočkala, budu muset hledat pomoc jinde.

Ludmila Brožíková 21.10.2020

Dobrý den, kontaktujte prosím podporu přímo emailového klienta Thunderbirdu.

Michal (administrátor) 22.10.2020
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Stack Fall Crowd City 2 Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Puzzle Love Stairs Ketchapp Game Real Flight Simulator
Nahoru