clash-of-clans: Nova hra COC na Iphone

zdravim, mam specificky dotaz a nenasel jsem tu na nej zadnou odpoved. Muj syn hral na mem Iphone COC. Dostal novy telefon android a tak jsem mu tam hru pretransferoval dle postupu old/new device cemuz predchazelo jak me prihlaseni v Game centre tak jeho v Google+. Vse v pohode, ale pokud chci ja na svem zarizeni zacit hrat novou hru, tak mam stale synovu vesnici. Kdyz se odhlesim z Game centre a znovu nainstaluju COC-stale stejna vesnice. Dokonce to ani nejde linknout z manzelcina telefonu, kde jsem vesnici talozil novou a na mem Iphone to pise, ze puvodni vesnice uz ma vyssi level a tudiz to nelze. Snad jsem to napsal srozumitelne....poradi nekdo??? Dekuji predem :)

Naskajj 4.6.2015 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
toto je bohužel standardní postup. Počítá se s tím, že buď starý telefon dostane někdo jiný (tedy použije jiný účet Google/AppleID), nebo se bude naopak jednat o stejného hráče, který bude chtít hrát na obou zařízeních (toto samozřejmě nelze simultánně).
Co se týče telefonu Vaší ženy - jedná se o ochranu před nechtěným smazáním. Bohužel, jediným řešením by bylo použít jiný Gamecenter účet/AppleID.

Honza (administrátor) 5.6.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru