google-chrome: Nejde zapnout Google Chrome

Když zapnu Google Chrome tak se neotevře ale v správci úloh je ukázáno že je zapnutý takže musím ukončit úlohu a pak znovu zapnout Google Chrome a až poté se spustí Google Chrome. Nevíte prosím někdo co s tím ?

Předem děkuji za odpověď

Miloš 28.10.2014 Odpovědi: (6) Odpovědět

Dobrý den,
tato situace se stává jen po vypnutí a snaze o opětovné spuštění Chromu nebo i po čistém spuštění PC?

Honza (administrátor) 29.10.2014

I po spuštění Pc

Miloš 29.10.2014

Dobrý den,
jednou z možností je běh některého z rozšíření na pozadí. Vyzkoušejte všechna rozšíření vypnout (nikoli smazat, pouze vypnout) a ukončete Chrome. Následně se podívejte, zda proces stále běží nebo nikoli.

Honza (administrátor) 30.10.2014

Tak to doopravdy dělá rozšíření když ho vypnu tak Chrom naběhne v pořádku, nevíte co se s tím dá udělat aby se rozšíření nezapínalo na pozadí ?

Miloš 30.10.2014

Dobrý den,
záleží, o jaké rozšíření se jedná, případně k čemu slouží. Buď jej můžete úplně odebrat, nebo by mělo stačit vypnout práci na pozadí. Vypnutí proveďte následovně: klikněte na tři vodorovné čáry v pravém horním rohu okna - Nastavení - Zobrazit rozšířená nastavení a v sekci Systém odškrtněte položku Po ukončení prohlížeče Google Chrome nechat aplikace na pozadí spuštěné.

Honza (administrátor) 31.10.2014

Velice děkuji za radu Chrom se už zapíná tak jak má.

Miloš 31.10.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru