Grafika a fotografie: změna velikosti písma

Dobrý den, zmenšila se mi velikost písma ve vyhledávacích řádcích a hlavně v implicitně nabízených možnostech pod vyhledávajícími okénky,jestli to dobře popisuji.
Stalo se mi to již několikrát,určitě nějakou mou nešikovností, a vždy jsem to řešil obnovením systému, ale pro příště bych tomu rád přišel na kloub.Používám vyhledávač Chrome,XP, změna kolečkem při podržení Ctrl na to nemá vliv, tím se mi zvětšuje(zmenšuje) celá stránka, ale nabízené výrazy pod okénky zůstávají malé.
Moc děkuji za odpověď, ať je jakákoli.
Děkuji, ať se daří
mir.neu@post.cz

Miroslav 8.8.2013 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den,
tento problém může způsobovat hned několik Chrome součástí. V prvé řadě se ujistěte, že máte opravdu správné nastavení Zoomu a Velikosti písma. I když jste psal, že se mění pouze velikost fontu, ujistěte se, že nedošlo k použití Zoomu, tedy Lupy přímo na stránce (Chrome si zvětšení pamatuje doménově, proto při zapomenutém zvětšení stránku při příští návštěvě opět zvětší a tento jev tak vypadá velmi náhodně). Pokud nic z předchozích kroků nepomůže, je třeba přejít na náročnější kroky:
Zakažte nebo rovnou odeberte všechna rozšíření, která máte v Chrome nainstalována. Pokud tento krok pomůže, zpětně přidávejte rozšíření, až spatříte chyb (tím odhalíte viníka a můžete jej odinstalovat). Pokud ani tato možnost nepomůže, vyzkoušejte vyčistit nastavení a vymazat cache paměť. Zároveň zkuste použít jiný profil, jiného uživatele, případně problém zkoumat i v Anonymním režimu. Vyzkoušejte i odinstalovat kompletně Chrome a restartovat PC. Poslední možností je pak Vámi zmíněný…

Honza (administrátor) 9.8.2013

Děkuji za odpověď.
Ta první možnost, "lupa", to není; nastavení velikosti písma také ne, zkoušel jsem mnoho variant,ale mění se vždy stránka jako celek, kromě již zmíněné velkosti písma v implicitně nabízených možností v okénkách pro vyhledávání, tam zůstává velikost písma malá, jestli to vyjadřuji docela jasně, jsem víceméně laik.
Zbývá mi vyzkoušet Vámi navrhované odebrání "rozlišení" ale to mě zatím není moc jasné jak. Musím se na to podívat.
Nicméně moc děkuji, že jste si udělal čas a odpověděl.

Miroslav 9.8.2013

Dobrý den,
jedná se o rozšíření - klikněte na horní ikonku menu (vpravo nahoře) - Nastavení a vlevo vyberte Rozšíření. Jedná se o pomocné aplikace, tzv. pluginy, které upravují, vylepšují chod prohlížeče.

Honza (administrátor) 9.8.2013

Ještě se vracím ke změně velikosti písma:
problém jsem neodstranil, ale přišel jsem na to jak vzniká, proč se najednou písmo v nabízených možnostech pod vyhledávajícími okénky, zmenšuje: stane se tak, když na myši otáčím zmáčknutém kolečkem. Zpět vrátit velikost písma nejde.
Tak to jen pro zajímavost, jestli to někomu pomůže.
Ať se daří.

Miroslav 16.8.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru