Internet a sítě: Router

Dobrý den, stala se mi nedávná událost s mým routrem. Omylem jsem vylil kofolu vedle routru a něco se dostalo pod router. Já teťka mívám občas menší výpadek tak na 5sec. Je to ten problém? On ten router má pod sebou mřížku. Je tak 2 roky starý a je to typ TP-LINK.K tomu bych dodal mam ho propojenej ještě s jednou krabičkou. Pokud to není ta vada tak bych prosil čím to je. Děkuji za všechny rady.

HelpMe 9.8.2014 Odpovědi: (3) Odpovědět

Ještě bych dodal, že mi to snížilo výkon internetu.

HelpMe 9.8.2014

Poznámka: vše se to zlepšilo, ale výkon internetu není ještě tolik dostačující dá se zjistit jak jsem měl rychlí internet? a jak ho mám tět rychlej ? děkuji za odpovědi

HelpMe 10.8.2014

Dobrý den,
předpokládám, že máte internetové připojení od O2. Malá krabička se stará o připojení kabelu od telefonu, respektive o jeho rozdělení telefon/router?
Co se týče výkonu a rychlosti - aktuální rychlost si můžete ověřit například na http://www.dsl.cz. Ovšem tu dřívější jen tak nezjistíte.

Honza (administrátor) 11.8.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Reap Stack Fall Temple Jewels Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Race Monster Truck Real Flight Simulator Bubble Shooter Free 2
Nahoru