Internet a sítě: Problém s aktualizacemi

Dobrý den,

mám takový neobvyklý problém : již 2x se mi poslední dobou stalo, že po stažení a instalaci aktualizací + následném restartu PC neproběhla "Konfigurace aktualizací - fáze 3 z 3" (místo ní se na monitoru objevil pokyn "Čekejte prosím"), následně po přihlášení do PC došlo ke změně vzhledu hlavního panelu a nabídky Start (oboje vypadalo jako kdysi u Win 2000) a především - počítač nešel běžnými způsoby vypnout ani restartovat, vždy jen pouze zmizely z plochy ikony i hlavní panel a comp běžel vesele dál. Musel jsem jej "natvrdo" vytáhnout ze sítě. Zkoušel jsem všemožné čachry, které mě - naprostého počítačového analfabeta - zrovna napadly, dal jsem F8 a spustil Stav nouze, jednou se sítí, podruhé bez sítě, vypínal a zapínal, nakonec se to nějakým zázrakem vrátilo do normálu. Nyní mám upřímně řečeno hrůzu z každé další aktualizace :-( Věděl by prosím někdo, čím to bylo způsobeno, jak tomu případně předejít a když to opět nastane, jakým způsobem to napravit ? Děkuji moc za odpověď.

e-arthworm 26.9.2014 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den,
můžete zjistit, o jaké konkrétní aktualizace se jednalo? Jinak podobný problém by měl řešit přechod nikoli do nouzového režimu, ale do Poslední známé funkční konfigurace.

Honza (administrátor) 29.9.2014

Dobrý den,

děkuji za reakci, ale bohužel si již nepamatuji, kdy přesně k tomu došlo (poprvé se to stalo někdy počátkem roku, podruhé myslím v červnu/červenci), tudíž nejsem schopen přesně zjistit konkrétní aktualizace. Můžete mi prosím poradit postup ohledně Vámi zmíněného přechodu do Poslední známé funkční konfigurace ? Děkuji velice.

e-arthworm 29.9.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Mummy Hunter Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Survivor In Rainbow Monster Real Flight Simulator Temple Jewels Reap Jelly Shift Stairs Ketchapp Game
Nahoru